Friday, September 24, 2021

Mamaja e saj përfundon në spital pas zhdukjes së të bijës,...

0
Ndërkohë që policia e Vlorës dhe familjarët e 15-vjeçares së zhdukur janë në alarm, ajo bëhet e gjallë duke postuar foto në rrjetet sociale. Ka...

Politics

- Advertisement -spot_img

Coronavirus Pandemic

- Advertisement -spot_img

Must Read