HomeLajme19 vjeçari la Austrinë, bashkë me familjen punon 100 hektarë tokë e...

19 vjeçari la Austrinë, bashkë me familjen punon 100 hektarë tokë e 15mijë pemë e 100 krerë lopë! (Video)

Familja 27 anëtarëshe e zotëriut Afrim Mehmeti nga Llukavci i thatë i Istogut të cilët punojnë mbi 100 hektarë tokë dhe kanë mbi 15 mijë pemë, shkruan Republika Online.

Mungesa e madhe e kuadrit egziston në blegtori, bujqësi dhe pemëtari dhe gjatë muajve të verës është vështirë të gjeshë punëtor sezonalë që do të mbledhin prodhimin.

Derisa mijëra të rinjë lëshojnë vendin për kushte të rënda sociale dhe mos përspektivën e tyre, ka të tillë që e lëjnë gurbetin për vendin e tyre, i tillë është edhe ky 19 vjeçar i cili la Austrinë dhe u kthye në Kosovë, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon:

Must Read

spot_img