Agron Shehaj: Shqipëria do bëhet kur të qeveriset nga njerëz të ndershëm dhe nga një Kryeministër i pakorruptuar, mundësi tjetër nuk ka…

0
259

Deputeti Agron Shehaj, ka reaguar me anë të një statusi në Facebook, lidhur me qeverinë e re, duke u shprehur se janë rikthyer në qeveri, figura të korruptuara, ku sipas Shehajt, po nuk i ndëshkuam me votë, ata rikthehen.

Postimi:

“Rikthimi në qeveri i figurave më të korruptuara tregon se po nuk i ndëshkuam me votë, ata do rikthehen.

Nuk ka njerëz shumë të korruptuar dhe pak të korruptuar, por njerëz të korruptuar dhe njerëz të ndershëm.

Shqipëria do bëhet kur të qeveriset nga njerëz të ndershëm, nga një kryeministër i pakorruptuar. Mundësi tjetër, nuk ka”!