HomeRoze“Ai është b…”, Monika këshillon Ilirin për Donaldin

“Ai është b…”, Monika këshillon Ilirin për Donaldin

Marrëdhënia mes Monikes dhe Donaldit vazhdon të jetë po njësoj.

Debatet që janë zhvilluar ditëve të fundit nuk e kanë qetësuar aspak Monikën dhe ajo vazhdon të ketë të njëjtin mendim për sjelljet e Donaldit në shtëpi.

Monika po i jep këshilla Iilirit për sfidën që ai ka me Donaldin.

Ajo shprehet se është një sfidë e lodhme për të dy,por më shumë për Donaldin,ku e quan edhe bebush.

Must Read

spot_img