Akùzat për dhùnë fizike: Alvisa dhe Hyseni thùmbojnë njëri-tjetrin në rrjete sociale pas ‘PërPuthen Prime’ (FOTO)

0
61

Për t’iu përgjigjur këtyre akùzave, Hyseni mbrëmë është kýçur përmes lídhjes direkte në ‘Skype’.

Në këtë bisedë ai demaskoi Alvisën, për të cilën tha se po luan dhe e ka tràdhtuar me Bashkimin.

“Bushi” ka treguar gjëra që nuk i dinte publiku, e madje disa nga ato as vetë Bashkimi, duke e quajtur këtë të fundit ‘víktímë’.

Pas kësaj puntate, Alvisa ka rihapur llogarinë e saj në ‘Instagram dhe ka bërë një ‘InstaStory’, përmes të cilës akùzon Hysenin për dhùnë fizike ndàj saj, ashtu siç edhe e përmendi mbrëmë.

“Kur t’u dha shpirti, ishe në barkun e një gruaje! Kur qàje, ishte në prehrin e një gruaje! Kur u dashurove, ishte në zemrën e një gruaje! Kur u plake e t’u shtùan dhímbjet, të shërbenin duart e një gruaje! Prandaj, bëhu i sjellshëm dhe i butë ndàj tyre! Sepse femra të është dhënë në besueshmëri…Nuk është krijuar që ti ta fyesh e pòshtëròsh…STOP DHUNËS NDAJ GRAVE…!!!”, ka shkruar ajo.

Ndërkohë as Hyseni nuk ngurroi për t’ia kthyer në mënyrën e njëjtë duke mohuar se ka kryer dhùnë ndàj saj.

“Jam lindur nga një femër, Jam rritur nga një femër, Dashurova një femër, Dhash shpirtin për një femër, E respektova ne maximum një femër ashtu si do doja te respektonin motrat e mija. Por kjo nuk te jep te drejten e shpífjes! Asnje her skam perdorur dhùn ndaj femrave dhe skam per ta ber kurr, sepse janë te shenjta per ne”