HomeLajmeArdi Veliu “masakron” gjuhën shqipe, letra e DORËHEQJES e mbushur plot me...

Ardi Veliu “masakron” gjuhën shqipe, letra e DORËHEQJES e mbushur plot me gabime drejtshkrimore

Kryeministri Edi Rama pak minuta më parë publikoi letrën e dorëheqjes së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Ardi Veliut.

Diçka që vihet re në shkresën e dorëheqjes janë pikërisht dhe gabimet drejtshkrimore, nuk dihet nëse ato janë gabime shpejtësie, neglizhencë për mos korrektim apo mos ndoshta vetë Drejtori i Policisë mund të ketë gabuar nga mosdëshira për dhënien e dorëheqjes.

Në letrën e tij, Ardi Veliu shprehet e kjo ka qenë përvoja më e vyer e jetës së tij, mirëpo tani dëshiron që t’i përkushtohet familjes dhe fëmijëve.

Nga ana tjetër, kryeministri Rama e ka falenderuar Veliun për ndershmërinë, profesionalizmin dhe përkushtimin e treguar.

Must Read

spot_img