Banorët ngrenë dolli për Sarën dhe Dj PM

0
26

Banorët sot kanë shijuar një darkë së bashku.

Sot të gjithë banorët janë duke shijuar ushqimin e përgatitur nga shefat dhe duke u kënaqur në prezencën e njëri-tjetrit.

Nuk mungojnë dollitë e ngritura, ku ishte Donaldi ai që kërkoj që ata të ngrenë një dolli për Pajtimin dhe Sarën, kjo një dyshe mjaft e preferuar në shtëpi.

Banorët kanë filluar të afrohen dhe të bashkohen me njëri-tjetrin mjaft shumë ditëve të fundit./Lajmi.net/