ADS
HomeLajme“Çfarë hipokrizie! Saimir Hoxhën sot e shpallët dëshmor, por për disa vite...

“Çfarë hipokrizie! Saimir Hoxhën sot e shpallët dëshmor, por për disa vite i refuzuat gradën dhe e degdisët se kishte punuar për Jozefina Topallin”

Qeveria shpalli ditën e sotme “Dëshmor të Atdheut” Saimir Hoxhën, nënkomisarin që hu mbi jeten ditën e djeshme në krye të detyrës.

Por gazetari Flamur Vezaj ka shpë rthyer në akuza ndaj zyrtarëve të lartë të Policisë, për të ciliët thotë se nuk e respektuan të ndjerin sa ishte gjallë.

Ai thotë se po këta zyrtarë që sot e nderuan dhe e shpallën “Dëshmor”, për vite me radhë i refuzuan g adën dhe e de gdisën në disa sektorë sepse kishte punuar me ish-kryeparlamentaren Jozefina Topalli.

Po si nuk keni tu rp!

E shpallet de shmore! Shume mire bete se u v r a ne krye te detyres dhe kete e thote edhe ligji! Por si nuk e respektuat ligjin dhe te ndjerin e shume te tjere si ai, kur ishin gjalle! Cfare hipokrizie!

Nuk e kuptoje si nuk i vjen t urp disa zyrtareve te larte te policise qe bejne hom azhe sot nderkohe qe jane po ata qe per disa vite ia ref uzuan gr aden te ndjerit! Jo vetem qe ja r efuzuan graden por e bene me njolle duke e de gd isur ne disa sektor, vetem per kohen qe ka punuar me Topallin dhe e quanin te par tise tjeter!

Po sa punonjes te policise qe nuk kane njohje me zyrtare te policise e te partise i refuzonin graden me arsye qesharake prej vitesh! E kur bien de shmor, thoni, ishte i “ndershem e profes ioniste”, e nderkohe nuk e gr eadonit se nuk ka lidhje e njohje me pu shtetin! Pra nje Sa-i-mir bie deshmore ne lu fte n kunder ka nabis it dhe po te njejten dite nje Sa-i-mir tjeter fiton “pafaj esi” nga drejtesia e re per akuzat e ku ltivimit te ka nab isit!

#NgushellimeFamiljesDheKolegeveTeSaimirit#

#LavdiDesh moreveDheRespektoniPolicetSaJaneGjalle#

Must Read