HomeLajmeÇfarë ka ndodhur me fytyrën e kryeministrit Edi Rama?

Çfarë ka ndodhur me fytyrën e kryeministrit Edi Rama?

Kryeministri Edi Rama është shfaqur pasdite në Kuvendin e Shqipërisë, por me një pamje të dyshimtë.

Teksa fliste në Kuvend, në fytyrën e Ramës, është vënë re një shenjë e kuqe në një anë të hundës dhe mbi vetull. Çfarë i ka ndodhur kryeministrit?

Është ndonjë aks id ent që ka pësuar, apo ka diçka tjetër?

Edi Rama i përgjigjet Bashës për audio-përgjimin: Si mos ta përsëris unë që luli i merr shifrat si balokë tauka. Lulzimi i merr shifrat dhe lexon raportin transparence internaltional të 2016, dhe zonja Tabaku deklaratën që është paditur e ka bërë në tetor të 2018, Lulzim. Ti the poo punon fort që të më rrëzosh mua. Minimumi i punës që bën një drejtues, sepse të të them lider është të shpërdoroj konceptin, ti nuk përgatietsh kur flet por rri si nëkafe, zgjat veshin nga një krah në tjetrin dhe flet këtu pasataj.

Pastaj the shteti ka filluar të paguajë Beketin? Po ku dhe si? Unë e kuptoj pse e thua por ti do të hysh në mendjen dhe semrat e shqiptarëve por ske për të hyrë kurrë. Aty ku të futën edhe që aty p[o të nxjerrin.

Ti i qan hallin sepse unë kam një histori me popullin shqiptar nuk u nga qenin shkopin jo më tu hajë lepuri, shqipatrët e kanë politikën sport kombëtar dhe në këtë lloj sporti i ndjejnë me hundë kush e ka me vërtet dhe kush bën sikur. Askund nuk po paguhet beketti lulzim.

Foli për një tjetër që ka fituar arbitrazh, duke thënë “thonë se”, po si mund të dal;ë kryetari i opozitës po këtë kush ta tha se nuk e ke nga ata që ke në krah majtas e djathtas, por ti kaq mban. Edh atoi që ti thonë i harron rrughës dhe del këtu dhe vendos pllakën e megropfonin.

Must Read

spot_img