HomeLajmeDalin në dritë të dhëna TRONDlTËSE për Caroline, nga dhoma e saj...

Dalin në dritë të dhëna TRONDlTËSE për Caroline, nga dhoma e saj flet vëllai i Babis (video)

Mediat greke kanë publikuar të dhëna të reja tro nditëse nga v r a s j a e 20 vjeçares Caroline Crouch prej bashkëshortit të saj në sytë e vajzës 1 vjeçe.

Shtypi vendas për herë të parë ka nxjerrë fotot e dhomës ku ndodhi ngjarja e rën dë të cilat ishin përfshirë në dosjen e çështjes jo vetëm dhe përshkruajnë skenën e krimit në Glyka Nera të Greqisë, por krijojnë një ide edhe mbi lëvizjet e 32 vjeçarit Babis Aleksandropulos mëngjesin e asaj dite fatk eqe.

Babis u përpoq ta fshihte k r i m i n e tij me pretendimin e një gra bitjeje për të cilën aku zoi dhe shtetas shqiptarë.

Pamjet tregojnë sirtarët e përmb ysur, ngjitësit që përdori për t`i lidhur duart të shoqes, abazhurin e hedhur në anën tjetër të dhomës e celularin e tij në shtrat, pikërisht pajisja që në fund e tra dh toi.

Vëllai i Babis foli së fundi për herë të parë pas k r i m it mak abër. Ai insi stoi se nuk ka pasur gisht në këtë ngjarje dhe tha se nuk e ka vizituar 32 vjecarin në bu rg.

Must Read

spot_img