ADS
HomeLajmeDitë speciale për Deputeten e PS, ‘ndizet festa’ në shtëpinë e saj,...

Ditë speciale për Deputeten e PS, ‘ndizet festa’ në shtëpinë e saj, zbulohet arsyeja e veçantë

Deputetja Luljeta Bozo feston sot 79-vjetorin e lindjes.

Ajo do të përfaqësoje qytetarët e Tiranës gjatë legjislaturës parlamentare 2021-2025. Luljeta Bozo ka lindur më 2 tetor 1942 në Tiranë. Gjatë gjithë karrierës e saj në fushën e inxhinierisë së ndërtimit, Bozo ka botuar 33 libra profesionlë se dhe është kryetare e Shoqatës së Gjeoteknikëve të Shqipërisë.

Deputetja i ka përfunduar studimet në degën Inxhinieri Ndërtimi pranë Universitetit të Tiranës në vitin 1965 ku ka përfunduar edhe doktoraturën në vitin 1989. Përgjatë gjithë karrierës së saj ajo ka qenë e angazhuar në sferën akademike, duke numëruar 52 vite në pedagogji ku prej vitit 1994 mban titullin profesor.

Must Read