Duket si fëmijë i vogël po nuk do e besoni dot se sa vjeç është në të vërtetë

0
93

Hasbulla Magomedov ka çm endur internetin që kur videot e tij pushtuan TikTok-un gjatë javëve të fundit, por ka shumë njerëz që ende nuk e njohin rusin e etiketuar ‘Mini Khabib’.

Një nga pyetjet më të shpeshta që bëhet në lidhje me Hasbullën është sa vjeç është në të vërtetë.

Përgjigjja ka tronditur shumë njerëz pasi u zbulua se pavarësisht tipareve të tij fëmijërore, Hasbulla është në të vërtetë 18 vjeç.

Një mjek ka publikuar një video në TikTok për të shpjeguar gjendjen e rrallë gjenetike përgjegjëse për shtatin e shkurtër dhe zërin e lartë të Hasbullas, si dhe prognozën dhe trajtimet e mundshme.

Sipas Dr. Karan Raj, Hasbulla vuajnë nga mungesa e hormonit të rritjes, një çrr egullim gjenetik që ndodh kur gj ëndra e hipof izës së trurit (përgjegjëse për prodhimin e shumicës së hormoneve) nuk mund të prodhojë hor monin e rritjes.