E çuditshme. Audi kërkon mbi 30 mijë euro për të riparuar këtë dëm në pjesën e prapme të veturës

0
56

Ne të gjithë e dimë se mirëmbajtja dhe riparimi i veturave luksoze nuk është i lirë, por kjo tejkalon të gjitha pritjet.

Të paktën kur pyesni pronarin, Steve Burns, i cili kurrë nuk mendoi se vetura do të dëmtohej, e lëre më që riparimi do të ishte aq i shtrenjtë.

Dhe historia është kështu. Steven Burns vendosi ta nderonte gruan e tij me Audi e-tron të ri, një crossover luksoz elektrik.

Menjëherë pas kësaj, pati një aksident të vogël në të cilin Audi pësoi dëme të vogla të dukshme nga fotografia. Mbani në mend se, sipas Burns, kjo ishte një aksident me një shpejtësi prej vetëm 10 deri në 15 km / orë.

Në një postim në Twitter, Burns e etiketoi Teslën me dëshirën për të bindur gruan e tij që të merrte veturën e Teslës. Gjegjësisht, ai drejton Teslën dhe priste që e njëjta zgjedhje të ishte edhe nga gruaja e tij. Në fund, megjithatë, ajo zgjodhi Audi elektrike.

Aq sa Burns u mrekullua nga brishtësia e Audi, një tronditje e vërtetë pasoi në një qendër shërbimi të autorizuar. Gjegjësisht, përveç që u befasua nga dëmtimi i veturës prej 70,000 dollarësh, Burns duhej të priste 6 javë për një ofertë. Më mirë që nuk mbërriti kurrë sepse një sasi e jashtëzakonshme prej pak më shumë se 38,000 dollarë ishte shkruar mbi letrën e kthyer nga Audi.

Siç pritej, pronari vendosi të apelojë, dhe më pas mori një ofertë të korrigjuar që u rrit më tej në 31,250 dollarë me vërejtjen se riparimi do të vonohej për shkak të problemeve në zinxhirin e furnizimit të pjesëve.

Pronari kërkoi përsëri sqarime, dhe më pas ata u përgjigjën se ishte një çmim riparimi që përfshinte një derë të pasme të djathtë, një panel çati, punë saldimi, madje edhe një kontroll tjetër.