E trishtë: Kërkohet ndihma e të gjithëve, një nga parodistët e Vlorës në gjendje të rëndë, nevojitet ndërhyrje urgjente

0
47

Mane Lumani, një nga 4 Parodistët e Vlorës, është duke kaluar një gjendje të rënduar shëndetësore!

Në heshtje dhe larg vëmendjes së opinionit, Mania i humorit shqiptar vuan pamundësinë financiare për një ndërhyrje kirurgjikale në zemër dhe prostatës.

Mania është një nga ata të Katërt, të cilët si rrallë gjëra në këtë jetë u simbolizuan me emrin e qytetit!

Familja e artistit ka shpërndarë në rrjetet sociale numrat e llogarisë duke kërkuar ndihmën e dashamirësve të artit dhe të Manes

23 vjet më parë, pikërisht në nëntor të vitit 1998, qyteti u sensibilizua dhe u solidarizua me problemet e para shëndetësore të Metit të shtrenjtë, duke i mundësuar ndërhyrjen mjekësore në Itali.