HomeLajmeEdhe femrat duhet me pas hise te baba, pse të kujna janë...

Edhe femrat duhet me pas hise te baba, pse të kujna janë ato?

Ikballe Huduti

Ka shumë kohë që merrem me të drejtat e njeriut në veçanti të drejtat e grave dhe barazinë gjinore, kam qenë dhe gjithmonë do të jemë pro ndarjes se trashigimis pronsore per vajzat motrat dhe nenat tona.

Nuk është traditë as kombetarë e as fetare që pasurinë prindi ta ja trashigojë vetëm djalit.

Këto praktika po e dëmtojnë rëndë pozitën e gruas shqiptare në familje dhe shoqëri.

Must Read

spot_img