HomeLajmeElona Caslli: Mustafa Nano i bën thirrje qeverisë që të ndalohet thirrja...

Elona Caslli: Mustafa Nano i bën thirrje qeverisë që të ndalohet thirrja e Ezanit, por Nano harron se nëse kërkohet mosthirrja e Ezanit, do të kërkohet dhe mosrënia e këmbanave…

Elona Caslli

“Ezani dhe Këmbanat

Të ndalohet thirrja e Ezanit- thotë Mustafa Nano dhe i bën thirrje qeverisë të reflektojë mbi këtë fakt.

Në rregull deri këtu. Nano harron se nëse kërkohet mosthirrja e Ezanit, do të kërkohet dhe mosrënia e këmbanave.

Nuk mund të ketë mosthirrje të njëanshme dhe nuk mund të preket ndjeshmëria e një komuniteti dhe të lihet e pacënuar ndjeshmëria e një komuniteti tjetër.

Thirrja e Ezanit dhe rënia e këmbanave kanë bashkëjetuar sistematikisht në këtë vend me apo pa miratimin e Mustafa Nanos.

Post Scriptum- Të thirret Ezani dhe të bien Këmbanat”.

Must Read

spot_img