Emisioni “Stop” dhe “Fundjavë Ndryshe” bëjnë me shtëpi familjen e Arjan Salës

0
145

Në Mars të këtij viti, humbi jetën i riu Arjan Sala, duke u përleshur me flakët pas një zjarri në një qendër tregtare.

Ato ditë “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” i dhuruan 5 mijë euro familjes së të ndjerit, donacione të shqiptarëve.

6 muaj pas asaj ngjarjeje të rëndë dhe pas fushatës së nisur nga “Stop”, “Fundjavë Ndryshe” dhe “Opinion”, familja e Heroit Arjan Sala, bëhet me shtëpi të re, falë kontributit të shqiptarëve kudo që ndodhen, brenda dhe jashtë vendit.

Bashkëshortja e të ndjerit ka zgjedhur një shtëpi në zonën e Astirit, që “Stop” e “Fundjava” e kanë paguar dhe e kanë regjistruar në emër të djalit të tij.