ADS
HomeKuriozitet“Familja më martoi për lekë Burri më la për një tjetër, babai...

“Familja më martoi për lekë Burri më la për një tjetër, babai s’më hap derën” Cfare duhet te bej?

Leter derguar ne redaksion tone.

Jam nje vajze dhe babai me martoi pa deshiren time.Ne jetonim ne Diber dhe varferia eshte shume e madhe.Dhe meqe djali punonte ne greqi babai mendoi qe te martohesha.

Bashkeshorti jeton dhe punon ne greqi dhe ne jemi bashke atje.

Por pro blemi im eshte se nuk e dua ate sepse ai eshte nje njeri qe nuk ka te bej me je ten time nuk me kupton dhe e ndjej per te.Ai eshte shume i fto hte me mua.

Nderkoh me sa po kuptoj ai ka dhe nje li dhje tjeter sespe ai vjen vone ne shpi dhe shpesh here fle vetem.

Must Read