ADS
HomeLajmeFarat e kajsive mund të shërojnë kancerin, teoria që çmendi botën

Farat e kajsive mund të shërojnë kancerin, teoria që çmendi botën

Farat e kajsisë shërojnë kan cerin – Teoria për trajtimin e kan cerit me ndihmën e përdorimit të vitamines B17 bazohet në faktin se sipas Krebs, kan ceri është një sëm undje që shkaktohet nga pamjaftueshmëria e vitami nave esenciale dhe minerale në trup.

Fakt është që njeriu modern nga civilizimi perëndimor është më i ekspozuar ndaj kancerit sesa kulturat primitive. Fisi Hunza është fis i vjetër në Pakistanin verior, anëtarët e të cilit jetojnë mbi 100 vjet dhe nuk dinë asgjë për kan cerin.

Sekreti i këtyre njerëzve qëndron në vitaminën B17. Njerëzit e fisit konsumojnë 250 – 300 miligram vitaminë B17 në ditë. Pasuria në fisin Hunza matet me sasinë e drunjve të kajsisë. Ai i cili ka më shumë trungje të këtij druri, konsiderohet si më i pasur, sepse farat e thata të kajsisë janë ushqim i veçantë që përmban vitaminën B17.

Mbrojtësit e industrisë së kan cerit janë kundërshtarët më të mëdhenj të këtij bari natyral kundër sëmundjes. Ernst T. Krebs (1912-1996) është njëri nga pakica e mjekëve që e përdorin vitaminën B17 gjatë trajtimit të pacientëve të tyre. Ai ka zbatuar dhe hulumtime detajore për ndikimin e vitaminës mbi pacientët e sëm urë nga kan ceri dhe ka mbledhur mjaft dëshmi për promovimin e saj si shërim për kan cerin.

Doktor Krebsi ka qenë i shpallur si tradhtar nga ana e ekspertëve prestigjoz të mjekësisë të cilët laetrilin e kanë shpallur si mashtrimin më të poshtër dhe të sofistikuar në historinë e mjekësisë. Vitamina B17 gjendet në farat e kajsisë, por edhe në mel. Përveç kësaj, të pasura me laetril janë edhe mjedërat e kuqe dhe manaferrat.

Dr. Krebsi, deri në vdekjen e tij në vitin 1996 argumentoi se me rritjen e dozës së vitamines B17 sëmundja e kan cerit do të reduktohet me 100%. Tani ju e dini sekretin, konsumoni me shume fara kajsie sepse ato përmbajnë përqendrimin më të lartë të vitaminës B17 dhe shancat për shërim të plotë janë të mëdha.

Must Read