Flutura Açka: Berisha t’i mblidhte firmat me noter, e jo në rrugë e makinën e filanit

0
64

Çështja e firmave të mbledhura nga ish-kryeministri Sali Berisha, për deputeten Flutura Açka, duhet të bëhej në rrugë legale, në praninë e një grupi punues, në prani të një noteri.

Açka, si drejtuese e Komisionit të Apelimit, sugjeroj se ato firma do të duhej të vinin në rrugë ligjore, e jo nëpër rrugë e kafene.

“Është fjala për një kuvend të jahstzakonshëm, dhe nuk duhet të bëhet në kushte të zakonshme.

Une do ta bëja të gjithë procesin transparent, çfarë do të sugjeroja është që grupi punues i Berishës të hapte një zyrë në prani të noterit, të firmoste, ne sy të tyre, por jo në rrugë, të bëheshin aty publike me noter, jo në rrugë në makinën e filanit, të merren këto firma”./Syri.net