Gazetarja fierake bën thirrje Të àrrestohet nëna dhe të afërmit e Elton Metajt, e nxitën t’i mirte jetën ish-gruan

0
343

Gazetarja fierake Laureta Roshi ka bërë një shkrim të fortë, për ngjarjen e rë ndë që tr on diti qytetin mbrëmjen e djeshme. Elton Metaj që lloi për vde kje me ka llash nikov ish-gruan e tij Sabrina Bengaj, me të cilën ishte në proces divorci.

Ajo kërkon që Policia të arr estojë nënën dhe të afërm të tjetër të autorit.

“Nje vit me pare ai shkoi ne oborrin e shtepise se saj dhe tentoi vetv ra sjen si presion qe ajo ti jepte vajzen dhe te kthehej me te. Duke paragjykuar poziten e Sabrina Bengajt familjaret e tij e mb rojten. Ndaj them se reagimi i tyre e mbeshteti instiktin e v r as esit. Ndaj bashke me autorin e kr imit te arr estohen edhe mamaja e tij e te afermit qe nxiten kr imin. Kri mi mbi Sabrinen nuk ka nje autor”, shkruan ndër të tjera gazetarja.

Shkruan Laureta Roshi:

Krimi i rende i paralajmeruar 1 vit me pare

Krimi i rende mbremjen e djeshme ne Zhupan te Fierit ka viktime 23 vjecaren Sabrina Bendaj nenen e nje vajze te mit ur. Autori Elton Metaj 31 vjec u arrestua 3 ore pas krimit ne pyllin e Peshtanit afer baneses se tij. Nje vit me pare ai shkoi ne oborrin e shtepise se saj dhe tentoi vetv r asje n si presion qe ajo ti jepte vajzen dhe te kthehej me te.

Duke paragjykuar poziten e Sabrina Bengajt familjaret e tij e mbrojten. Ndaj them se reagimi i tyre e mbeshteti instiktin e vrasesit. Ndaj bashke me autorin e kr imi t te ar restohen edhe mamaja e tij e te afermit qe nxiten kr imin. Kr imi mbi Sabrinen nuk ka nje autor..

Elton Metaj e v r au ish bashkshorten kur ajo ishte kthyer nga puna dhe ushqehej. vr a sja nuk ka shkak eshte k r im ne nje mjedis mby tes ku familja eshte cullak ne mbijetese . Ne foto vi k t ima dhe vellai i saj me bluz blu, autori dhe shtepia e tyre.

Armando Bengaj tregoi pas ngjarjes se re nde se motra kish v d e kur nga p l um bi ne mu shkri. Autori i k r i mit perdori poziten e ish bashkshortit qe donte femijen dhe s pranonte dot qe Sabrinen nuk e kishte prone..ishte ish bashkshhortja.