HomeLajmeGenc Burimi : Rama nuk po i mirepret Afganet, por eshte nje...

Genc Burimi : Rama nuk po i mirepret Afganet, por eshte nje servilizem i radhes ndaj SHBA-se….

Analisti Genc Burimi per “Flash News Albania” ka komentuar strehimin e afganéve né Shqipéri duke e cilésuar prerazi si njé servilizém té radhés té Ramés pér SHBA.

Burimi thoté se Rama ka marré gjithmoné pér bazé interesat e SHBA dhe asnjéheré té shqiptaréve pasi lufton pér karrigen e tij.

Analisti thekson se afganét tashmé do té derdhen rrugéve té peréndimit dhe kété duhet ta kishte parandaluar Bidenin teksa paralajméron se SHBA po hyn né izolacionizém dhe kjo éshté e rrezikshme pasi u jep fuqi armiqve islamisté antidemokratiké.

‘’Çéshté kjo mikpritje? éshté servilizmi i radhés i Ramés ndaj SHBA. Rama nuk i pret barku as pé shqiptarét, as pér afganét, pér asnjé né boté. Do karrigen e tij dhe té vijojé té jeté send i SHBA.

Si me armét kimike, Rama ka marré gjithmoné pér bazé interesat e SHBA, asnjéheré té amerikanéve.

Me ké tallet ai? Kur e ka zemrén kaq té madhe pse nuk merr njeréz nga Haiti, 1 mijé e 400 viktima aty.

Té marré fémijén tim né Francé qé s’flet shqip e té shkojé né Shqipéri qé té flasé shqip. Ky e bén kété vetém pér komunikim politik.’’- thoté Burimi.

Pér analistin, tashmé imazhi i SHBA éshté démtuar sé tepérmi né té dyja anét e botés dhe paralajméron se edhe shqiptarét duhet té kené friké pasi té njéjtéve njerézve qé vepruan me Afganistanin, u kané kétu besuar Reformén né Drejtési. Flash News Albania.

Must Read

spot_img