Gruaja e bën “llom“ burrin dhe e tradhëton me 5 burra, ndodhë e papritura në Klan

0
381

Juliani nga Korça ka qenë i ftuar në rubrikën Kam një mesazh për ty të emisionit “E diela shqiptare”.

Ai ka rrëfyer se kishte pa tur dy bashkëshorte përpara se të fejohej tanimë me dikë tjetër dhe se gruaja e dytë nga Berati e rrihte, si dhe e trad hëtonte me 5 burra.

Juliani tha se gruaje e dytë sa duket i kishte patur li dhjet pasi ishte divorcuar njëherë dhe tregoi se ajo kishte të dashur edhe 50-vjeçarë.

Ai ka edhe një fëmijë me gruan nga Berati dhe dy të tjerë me gruan e parë.

Juliani tha se gruaja e dytë madje edhe e rr i hte si dhe u detyrua të kishte nëpër shtëpi veç th i ka të vogla buke, pasi ajo e kë rcë n onte me th i ka të mëdha.