Lajme

Hakerat publikojnë ‘online’ të dhënat e mijëra shqiptarëve

Advertisements

Faqja “Homeland Justice” e njohur ndryshe si “Drejtësia e Atdheut” ka publikuar online të dhënat personale të mijëra shqiptarëve.

Në faqen e tyre janë publikuar 7 dosje, ku paraqitet emri, mbiemri dhe numri personal i kartës së identitetit të çdo qytetari shqiptar dhe përkrah tyre, edhe numri i telefonit.

Advertisements

Më herët kjo faqe ka publikuar edhe të dhëna të tjera nga institucionet shtetërore. Ka dyshime se të dhënat e shqiptarëve mund të jenë marrë nga platforma qeveritare e-Albania e cila u hakerua pak muaj më parë.

Advertisements

Related Articles

Back to top button