Harruat Covidin merreni me flokët e mia Arjan Konomi telendis shqiptarët pasi u tallën me të…

0
191

Në sezonin e ri të “Përputhen” ka marrë shumë vëmendjen edhe pamja e opinionistit Arjan Konomi.

Me stilin e ri të flokëve, Arjani shtoi dyshimet nëse i ka mbjellë apo ka vendosur paruke.

Ndryshimi i tij u diskutua në rrjete sociale dhe Arjani më në fund reagoi. Në puntatën e djeshmë të Për’puthen ai nisi të fliste për flokët e tij.

“Sa bukur i ke flokët Arjan”, i tha Bora.

“Po pra, gjithë Shqipëria u mor me flokët e mia, harruan Covid-in, qeverinë dhe kujtonin se kisha paruke, nuk kam paruke. Kam disa berber dhe 5 vajza të grimit që merren me stilin e flokëve të mia, nejse nuk e kisha shumë mendjen te komentet, pavarësisht se më bënin për të qeshur…”, u përgjigj Arjani.