I ati i 8-vjeçarit tregon çfarë i ka mbetur peng: Nuk e dua më jetën

0
250

Dhimbja për humbjen e djalit është e pa përshkrueshme për Ligor Vasiun.

Teksa lotët në sy i janë tharë, ai shpreh pengun e madh që i ka ngelur, të shikojë edhe një herë djalin e tij 8-vjeçar që iu v r a pabesisht nga Klodian Çalamani.

“Të v d es tani dhe të shikoj çunin atje ku është” shprehet ai para kamerave.

Me tej babai i Mateo Vasiut, është shprehur se fëmija i tij i ndjerë i kishte blerë bukën dhe ja kishte çuar në shtëpi, autorit por edhe kjo nuk e kishte ndalur të kryente k rim in m akab ër.

“Më ka ngel merak. E nisi çunin për të blerë bukë, shkoi çuni i mori bukën dhe ja çoi atje edhe të ma v r a s i, vetëm kjo më ka ngel gozhdë.

Të v de s unë vetëm dua ta shikoj.

Të v de s tani dhe të shikoj çunin atje ku është. Nuk e dua jetën, unë sikur jam i v deku r”.