I dashuri e hodhi 18-vjeçaren të pajetë tek dera e spitalit, analisti: I mësoni vajzat shqiptare se makinat nuk kanë shumë rëndësi

0
48

Analisti i njohur në Kosovë Xhevdet Pozhari ka reaguar pas rastit t ragjik në Ferizaj ku një vajzë është dërguar pa shenja jete në spitalin e qytetit.

Në një shkrim në Facebook, Pozhari ka shkruar se duhet të angazhohemi për eduikimin e djemve në shoqëri.

“E vërtetë se ne duhet të angazhohemi shumë për edukimin e djemve në këtë shoqëri, veçanërisht për respektin ndaj gjinisë femërore dhe t’i shembim ster eotipet pa triarkale”, thotë ai.

Megjithatë, Pozhari e ka bërë një koment tjetër, duke thënë se “vajzave duhet të rikujtojmë se nuk është me rëndësi makina që ka një djalë.

“Por, poaq e rëndësishme është që edhe vajzave duhet rikujtuar sa më shpesh se nuk është me rëndësi vetura Audi A8, por gomari që e nget atë”, thotë Pozhari.