ADS
HomeLajmeI vaksinuar dhe pa asnjë sëmundje shoqëruese, shqiptari ndërron jetë pas …!

I vaksinuar dhe pa asnjë sëmundje shoqëruese, shqiptari ndërron jetë pas …!

Kjo eshte nje certifikate vde kje, e nje personi 63 vjec i cili ka nde rruar jete para disa ditesh.

Sipas nje den oncimi te bere ne Facebook nga Avokati Artan Manushaqe bëhet me dije se personi qe ka nde rrur jete ka qene me vendin e punes dhe nuk ka vuajtur nga asnje semundje.

S’ka qene duh anpires, as perdorues i alk olit apo i ndonje vesi tjeter, pra ka qene i shendetshem.

Zoteria, ka qene baba bashkeshort dhe gjysh.

Mbasi ka bere vaksinen Pfizer, dozen e dyte, diku nga fillimi i gushtit, brenda nje muaji nde rron jete dhe shkaqet e vd ekjes sipas mjekeve jane te panjohura.

Certifikate vdjeke, pa percaktuar shkakun e vd ekjes.

1- Shkaku fillestar i panjohur.

2- Shkaku i ndermjetem i panjohur.

3- Shkaku perfundimtar i panjohur.

Nuk mar persiper te bej analogji, por ka dicka qe s’shkon ketu, sepse ka shume raste te tilla lidhur me efektet anesore te mundeshme te vaksinave te cilat nuk behen transparente…!

Must Read