Roze

Iliri “kërcënon” Monikën: Unë e di kur ke për të dalë nga Big Brother…

Iliri ka vijuar ngacmimet ndaj Monikës. Pas përplasjes së fortë që patën në prime-in e së martës, Iliri dhe Monika hedhin vbazhdimisht ‘kunja’ ndaj njëri-tjetrit.

Mëngjesin e sotëm, në një bisedë me Tanin dhe Monikën, Iliri tha se nëse ai e nominon Monikën, ajo do të dalë nga shtëpia.

“E di si do të jetë,kur unë ta nominoj Monikën,ajo do të dalë,ja kam thënë këtë gjë”, tha Iliri. “Ka dëshirë të më eleminoj por asnjëherë nuk kam për të dalë”, i tha Monika.

Kujtojme se gjate javes se kaluar, ishte Iliri që i kërkoi Monikës të kryenin marrëdhënie treshe me lopën. E kjo nuk i ka pëlqyer aspak Monikës e cila gjatë gjithë ditës e ka diskutuar me banorët.

Kjo nuk ka përfunduar kur në oborr teksa qëndronte me disa nga banorët ajo po i rrëfente Donaldit dhe po thonte që nuk ia toleron këto shaka Ilirit.

Gjithë kjo krisje filloi nga zinxhiri i nominimit kur Monika shpëtoi Trixën dhe jo Ilirin, ku ky i fundit aludonte se ajo po mbanë anën e Donaldit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button