‘Ish-gruaja e Ramës bëri dosjen e Berishës’ Arian Çani: Ushtare e Sorosit, në Shqipëri ka censurë për këto lidhje

0
72

Për gazetarin dhe analistin Arjan Çani, Delina Fico është ushtare e Xhorxh Sorosit në Shqipëri.

Duke folur gjatë një interviste për MCNTV, Çani është shprehur se në Shqipëri nuk flitet për këto lidhje, sipas tij, ka censurë.

Ne një lidhje nga Uashingtoni gazetari Robert Papa komentoi për MCN se ish-mikesha e zotit Rama, zonja Delina Fico ka çuar informacione për zotin Berisha.

Pra përforcon idenë se pas shpalljes non grata të Berishës është Sorosi. Mund të aludojmë se goditja ndaj Berishës ka si autor Edi Ramën?

Çani: Nuk është më teori konspiracioni, po thamë Soros kemi thënë Rama.

Të gjitha sinjalet tregojnë se kjo nuk është në raport për politika e jashtme të SHBA, por është një zyrë që mbulon Shqipërinë ku lobimi ka filluar vite më parë.

Të gjitha gjasat të çojnë që Delina Fico është një ushtare për të mbyllur dosjen dhe pas kësaj që i ndodhi Berishës është Rama dhe pas Ramës është Sorosi. Kanë dalë lidhjet e Blinkenit me Sorosin, babain e Blinkenit me babain e Sorosit. Në Shqipëri ka një censurë kjo.