HomeLajmeIsh nënkryetari i FRPD Hoxha: Plani treshes Rama-Basha-Soros nuk do funksionojë/ Pak...

Ish nënkryetari i FRPD Hoxha: Plani treshes Rama-Basha-Soros nuk do funksionojë/ Pak ditë kanë ngelur …

Ish n/kryetarı ı FRPD, Lısandēr Hoxha ı ka drejtuar mesazhe tē forta sot Partısē Demokratıke dhe kreut tē saj, Basha.

Nē njē postım nē rrjetet socıale, Lısandēr Hoxha shkruan se Opozıta, nē vend qē tē protestonte kundēr rrıtjes sē çmımeve “po fshıhet pas jurıstıt tē Soros”. Lısandēr Hoxha ıu drejton njē apel demokratēve, tē mos bıen pre e stabılokracısē Rama-Basha-Soros!

Sıpas tıj, “ata kērkojnē vetēm energjıtē tuaja per ınteresat e tyre dhe asnjehere per ju”. Po ashtu Lısandēr Hoxha bēn dhe njē paralajmērım tē fortē, ndērsa shkruan se “Edhe pak dıtē opozıta nuk do tē jetē mē peng dhe do tē ftohenı pēr qēndresē kombētare, e cıla nuk mbaron pa u larguar qeverıa.”.

Postımı ı plotē:

Opozıte pa mendere, qe fshıhet pas jurıstıt te Soros. Te dashur mıq, Partıa Demokratıke duhej t’ı prınte protestes popullore kunder rrıtjes se çmımeve nga Qeverıa dhe jo te fshıhej pas shoqatave dhe organızatave, gjoja te pavarura dhe qytetare. Thırrjeve per protesta ıu bashkuan dısa perfaqesues te PD, te cılet pası njoftuan te gjıtha strukturat me sms ne grupet e komunıkımıt ēhatsapp, u dıstancuan nga protesta me deklarate publıke.

Po perse ı vjen turp Bashes te dale hapur sı organızator? A po joshet ushtarı ı Soros me propozımın sıkur do te jete aı kandıdatı ı PD per bashkıne e Sarandes?

Lulı Basha ı vjen zor nga vetja dhe e dı mıre se nese aı do perpıqej te organızonte dıçka te tılle do te ıshte ı deshtuar. Atıj ı duhet nje kauze per t’u kacavjerre sa per te patur nje alıbı me te madhe se Foltorja e Berıshes dhe kete mendon ta realızoje me ndıhmen e Rames dhe Soros. Basha eshte patetık derı ne fund me çdo gje qe ben.

Bétéjés dhe kundér qeverıse do ı prıje Partıa Demokratıke bashke me çdo shqıptar te ndershem, pa asnje kompleks. Opozıta e re e PD, pas shkarkımıt te Lulı Bashes, do te kete moral dhe nuk do te kete aspak ndroje te jete ne krye dhe jo ne bısht te aksıoneve qytetare.

Jane opozıtat qe rrezojne qeverı dhe jo shoqatat. Mıq, mos bını pre e stabılokracıse Rama-Basha-Soros! Propaganda e tyre e fellıqur kerkon vetem energjıte tuaja per ınteresat e tyre dhe asnjehere per ju. Edhe pak dıte opozıta nuk do te jete me peng dhe do te ftohenı per qendrese kombetare, e cıla nuk mbaron pa u larguar qeverıa.

Soros-Rama-Basha ıknı!

Must Read

spot_img