“Ja pse më mundi Rama në 2013-ën”, Berisha sfidon kryeministrin: Le të bëjmë testet psikologjike, ai del më i plakur se unë

0
137

Sali Berisha ka thënë mbrëmjen e sotme se Edi Rama e ka mundur në zgjedhjet e vitit 2013 duke ëprdorur 2 faktorë, moshën dhe premtimet.

Sipas tij, Rama bëri 63 premtime dhe disa prej tyre “ngjisnin”, siç ishte shëndetësia falas apo ulja e çmimeve për ushqimet.

Përsa i përket faktorit moshë, ai tha se ka patur ndikim në vitin 2013, por e sfidoi Ramën për të bërë tetse psikologjike, duke u shprehur se Rama do të dilte në teste 7 vite më i plakur si ai.

“Edi Rama në vitin 2013 bëri 63 premtime, nga të cila disa ngjisnin. Shëndetësia falas, ngjiti. Ulja për ushqimet, zhdukja e listave. Edi Rama përdori dy faktorë. Faktorin premtim dhe faktorin moshë. Faktori moshë ka patur rolin e vet, por faktori premtim ishte më kryesori. Tani ia kanë pirë lëngun dhe nuk premton dot më asgjë.

Për faktorin moshë, le të bëjmë teste psikologjike, ai është më i plakur se unë. Le të bëjmë testet, ai del të paktën 7 vite para meje”, tha Berisha.