“Je e shtírur…ik ore ídíot”/ Plàs kéq në PërPuthen mes Argjendit dhe Ritvanës (VIDEO)

0
45

Ritvana dhe Argjendi u përfshínë në një debàt të àshpër.

Argjendi e akuzoi Ritvanën se ajo ka bërë takime shokësh, ndërsa me të nëse nuk ka qenë takim shoqëror ka qenë i shtirur.

Kjo nuk u prit aspak mirë nga Ritvana, e cila u shpreh se ajo është munduar që të funksionojë.

Argjendi i tha se ajo po pret që ai ta lusë, por gjithashtu nuk munguan edhe ofezat.

Ritvana: Jam e vetmja vajzë që kam pasur më shumë takime me një djalë dhe jam përpjékur që të funksionojë.

Antonia: Ndryshe nga ty unë jam shumë ndryshe në takimet me djemtë.

Ritvana: E di se unë nuk sillem njësoj si me shokët e mi.