Jo vetëm Hyseni, edhe Niku ikën nga ‘PërPuthen’?! Shkàk bëhet…Alvisa! (VIDEO)

0
82

PërPuthen është absolutisht emisioni më i ndjékur në shqiptari.

Ai ka arritur shifra të larta shikueshmërie në Youtube dhe është bërë víral në rrjéte sociale.

Një ndër konkurrentët më të dashur të publikut është padýshim Nik Sherri.

Djaloshi simpatik përlòti gjithë publikun me historinë e tij të dhímbshme dhe tràgjike.

Ai tregoi se ka hùmbur këmbën në një aksídent por nuk është dorézuar duke e tejkaluar këtë gjë.

Shumë i prékur nga kjo histori Hyseni i dhuroi Nikut një makinë që ta kishte më të lehtë të lëvizte.

Gjésti préku shumë publikun por një gjë habiti fansat sepse si Hyseni dhe Niku prej tre puntatash nuk janë në studio.

Nuk dihet akoma arsyeja por alùdohet se shkàk mund të jetë një debàt në lídhje me ‘dhuratën’.

Mendohet se makina që Hyseni i dhuroi Nikut kishte qenë më para e Alvisës.

Një provòkim ose débat mund të ketë eskàluar situatën në studio por gjithçka prítet të zbùlohet shpejt në puntatat e ardhshme të “Për’Puthen”.