Ju kujtohet nëna e Florit te Njerëz dhe Fate Nuk do ta besoni si duket ajo tani

0
52

Seriali i njohur ‘Njerëz dhe Fate’ ishte një nga serialet e para shqiptare që do të mbetet gjatë në memorien e të gjithë publikut, për arsyen se trajtonte problematika të familjeve shqiptare.

Të gjithë personazhet e atij seriali u bën shumë të njohur, por shumica prej tyre kanë hequr dorë nga aktrimi.

Një nga aktoret që tërhoqi më shumë vëmendjen në këtë realizim kinematografik ishte dhe aktorja që luante rolin e Dritës, nënës së Florit.

Ajo spikati shumë me rolin e saj pasi si çdo nënë shqiptare pavarësisht bëmave të të birit, i qëndroi gjithmonë pranë dhe e mbronte.