Lajme

Ju njohim me bursën dhe këmbimin valutor, 28 gusht 2022

Advertisements

Monedha e eurozonës shitet sot me 117.5 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 117.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 138.2 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 90.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 121.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.85 lekë.

Advertisements

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Advertisements

Related Articles

Back to top button