Karantinë në shtator? Flet zv.ministrja dhe ngre alarmin

0
112

Një lajm që po qark ullon është se vendi yne rrezikon të rimbyllet në karantinë nëse do kemi përhapje të gjerë apo varianteve të tjera, thonë se Shqipëria mbyllet në shtator.

Eugena Tomini tha:Sigurisht që deri në këto momente Shqipëria ka mbajtur nivel jo shqetsues te covid-19 por asgje s’ë shtë e sigurt përkundrejt situatës epidemiologjike, ekspertë ndërkombëtarë s’janë të sigurt kundrejt parashikimeve, jemi duke ndjekur të njëjtën linjë e rekomandim si gjithë shtetet e botës.