Lajme

Këmbimi valutor i datës 17 gusht! Ja me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja, çfarë ndodh me Euron dhe Dollarin

Advertisements

Dollari amerikan është blerë sot, 17 Gusht me 114.2 lekë dhe është shitur me 115.7 lekë, duke shënuar qendrueshmëri në krahasim me nje dite me pare.

KEMBIMI 17 GUSHT

Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.7 lekë dhe shitet me 117.5 lekë, duke treguar gjithashtu qendrueshmeri prej disa ditesh ne treg.

Advertisements

Paundi britanik ka treguar forcim. Ai sot blihet me 137.8 lekë dhe shitet me 139.4 lekë.

Advertisements

Related Articles

Back to top button