Kjo është e eliminuara e radhës në Big Brother VIP

0
131

Sonte nga Big Brother VIP me votat e publikut është eliminuar këngëtarja Sheila.

Publiku me votat e tij ka vendosur në mes saj, Beniadës dhe Semit ta nxjerr nga shtëpia Sheilan.

Më e mërzitura nga ky vendim u duk Semi me të cilën ajo ka ndarë më shumë kohën gjatë qëndrimit në shtëpi.

Por nëse i qëllon bileta e kthimit ajo mund të kthehet sërish në shtëpinë e Big Brother.