Ku shkojnë paratë e shqiptarëve? Braçe: 900 mln dollarë paga për administratën, kur qytetarët poshtërohen derisa të paguajnë jashtë ligjit

0
45

Deputeti i PS-së, Erion Braçe ka kritikuar buxhetin që do të shkojë për pagat e administratës publike për vitin 2022, i cili është parashikuar të jetë 900 milionë dollarë.

Braçe thotë se kjo shumë është e pajustifikueshme, pasi sipas tij, administrata nuk është në shërbim të plotë për qytetarët shqiptarë, pasi i vonon e i poshtëron ata. Për Braçen që të justifikohen të gjithë këto para duhet që administrata të kthehet funksionale.

Postimi i plotë:

“KU VENE PARATE E SHQIPTAREVE(2)

900 MILION USD RROGA;

PER SEKTORIN PUBLIK DHE ADMINISTRATEN E SHTETIT!

Degjoni vazhdimisht “rrisni rrogat, rrisni rrogat ne shtet”, po shihni se sa shume paguajme per rrogat, 900 milion dollare vitin tjeter!!

Jane shume para;

POR A JANE EFEKTIVE?