Kush është Ana, vajza shqiptare që ka mbetur e bllokuar në Kabul

0
109

Ana është e vetmja vajzë nga Shqipëria që ka mbetur në Afganistan dhe që u bë dëshmitare se si ai vend ra sërish në errësirën e regjimit të talebanëve.

Top-Channel shkruan se ndryshe nga çfarë u deklarua nga autoritetet shqiptare, se në vendin e pushtuar nga talebanët nuk ka asnjë shtetas shqiptar, Ana ka mbetur e bllokuar.

Ajo është nga Tirana dhe punon në një organizatë ndërkombëtare.

Vajza nga Shqipëria ka mbetur e bllokuar në Kabul në pamundësi për të lëvizur dhe për të ka nisur një operacion në bashkëpunim edhe me forcat amerikane që ndodhen ende në aeroportin e Kabulit, në mënyrë që ajo të vijë drejt Shqipërisë.