Ky është biznesmeni që i morën jètën në mes të Lushnjes/ Lokali ishte i mbushur me fëmijë në momentin që ndodhi, ata u….

0
58

Personi që shikoni në foto është Bledar Muça, pronari “Bar Pedonales” në Lushnje i cili u v ra mbrëmjen e sotme në lokalin e tij në Lushnje.

Burime bëjnë me dije se disa persona të cilët kanë qenë duke udhëtuar me një automjet tip Golf 5 kanë që lluar drejt tij.

Në momentin e të sh tënave në lokal ka pasur sh umë njerëz, përfshirë gra dhe fëmijë, të cilët janë shtrirë përtokë për t’u shpëtuar pl um bave.