Me dorën në zemër, i vëllai në gjendje shoku i jep puthjen e fundit 8 vj.eçarit (video)

0
137

Ngj’arja e rën’dë e v ra.sje s së 8-vjeçarit nuk ka fjalë të përshkruhet, ku dhimbja, lotët dhe shoku ka pushtuar familjarët dhe të gjithë fshatin Grecalli të Fierit.

Në gjendje të tillë është edhe vëllai më i madh i viktimës, i cili teksa mbahet nga familjarët nuk mundet dot të reagojë, i cili shfaqet duke u dridhur dhe në gjendje shoku

Teksa trupi i pajetë i fëmijës është futur në makinën e varrimit, i vëllai afrohet duke i dhënë puthjen e fundit 8-vjeçarit në arkivol.