ADS
HomeRoze“Me kë më ngatërron mua ti?!”/ Gazetari i bën pyetjen provokuese, Stefi...

“Me kë më ngatërron mua ti?!”/ Gazetari i bën pyetjen provokuese, Stefi Prifti i kthehet keq

Këngëtari Stefi Pirfti ka reaguar i revoltuar ndaj një pyetjeje provokuese që i ka bërë gazetari i emisionit ‘Expuls’.

I pyetur nëse ka një luftë mes brezash mes këngëtarëve, pasi ka të rinjtë që thonë se këngëtarët e vjetër iu kanë zënë vendin në festivale, Stefi dha një përgjigje të prerë.

Pjesë nga debati:

Ronaldo Sharka: Kjo l ufta mes brezash… Mos ndoshta për shembull ato thonë që Endri dhe Stefi na kanë zënë festivalet nuk lënë radhë.

Stefi Prifti: Unë i dua shumë të rinjtë dhe i kam mbështetur shumë.

Na kemi zënë tregun e club-eve? S’e thamë këtë! Kurrën e kurrës? Mua s’më zë tregun askush madje sikur Michael Jacksoj të ngjallet.

Më kë më ngatërron ti mua?

Must Read