Lajme

Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja? Ky është këmbimi valutor për sot

Advertisements

Dollari amerikan është blerë sot, 12 Gusht me 112.5 lekë dhe është shitur me 113.8 lekë, duke shënuar qendrueshmëri në krahasim me nje dite me pare.

Monedha evropiane Euro blihet sot me 116.5 lekë dhe shitet me 117.8 lekë, duke treguar qendrueshmeri prej disa ditesh ne treg.

Advertisements

Paundi britanik sot blihet me 137 lekë dhe shitet me 138.6 lekë.

Advertisements

Related Articles

Back to top button