Merret në Polici gruaja “misterioze” e cila ka dijeni për ngjarjen, dëshmon për rrethanat e ngjarjes tronditëse

0
107

Vras ja e Mateo Vasiut nga Klodian Çalamani vijon të jetë e mistershme për banorët e fshatit Grecalli.

Prindërit e të miturit kanë vendosur të heshtin për mediat, ndërkohë që kanë dyshime se në vrasjen e djalit të tyre është e përfshirë dhe një grua.

Mediat shkruajnë se kjo e fundit, ka dhënë dëshmi në polici, ndërkohë që kërkojnë zbardhje të së vërtetës për ngjarjen tronditëse.

Gruaja tek e cila dyshojnë është e afërme e familjes së Mateo Vasiut.

Mamaja dhe tezja e 8-vjeçarit ishin të parat që kishin dyshime se ishte i përfshirë një person tjetë ose ka dijeni për ngjarjen.