Moderatorja e Top Channel në dilemë të madhe: Nga Shqipëria po ikin të gjithë të rinjtë, s’di ça të bëj, të iki dhe unë a jo?

0
395

Moderatorja Dojna Mema thotë se shumë të rinj janë duke ikur nga Shqipëria.

Ndërsa ka postuar një foto nga Aeroporti i Rinasit, ajo thotë se është në dilemë nëse duhet të largohet edhe ajo nga Shqipëria, apo të qendrojë.

Sipas INSTAT pjesa më e madhe e popullsisë shqiptare që gjendet jashtë Shqipërisë i përket moshës 25-40 vjeç, që janë popullsia e cila është në moshë pune, e arsimuar dhe specializuar.

Kjo kategori largohet nga Shqipëria për të punuar dhe jetuar diku tjetër.

P.s : Të iki apo të rri?”, shkruan moderatorja.