Ndjekësi e kritikon ashpër, por Ana e PërPuthen i kthen përgjigjen epike (FOTO)

0
47

Njëra nga ndjékëset e saj e ka kritikuar Anën duke i përmendur ndërhyrjet estetíke kírurgjíkale që bëri gjatë programit dhe jo vetëm, por duke folur edhe për flokët e qerpikët fàllco.


Një koment i tillë nuk i ka pëlqyer aspak Anës e cila irrítohet dhe shpërthen keqas ndaj saj duke thënë se ajo sheh punën e saj dhe nuk vjédh vrér ndryshe nga fansa e saj.

“Flokët sigurisht që i ke një pjesë fallco, qërpikët i ke vënë fàllco, hundën e ke rregulluar estetikisht, buzët po ashtu, thonjtë fàllco. Se kuptoj pse bën si pjéshkë kur ti je e gjitha e bërë fàllco, edhe mamin tim pot a rregullosh me kaq ndërhyrje sa ke bërë ti kështu, shumë herë më e bukur bëhet”, shkruan një nga ndjékëset e saj në postimin e fundit të Ana Kaurit.

“Jam super pjéshkë zemra, ndryshe nga ty nuk vjédh vrér për njerëzit por shoh punën time.” Shkruan Ana poshtë komentit të ndjékëses së saj.

Në fakt komenti i Anës mori rreth 100-pëlqime duke rënë dakord kështu me fjalët e saj, e ndërsa komenti i ndjvkëses mori rreth 200 pëlqime dhe me dhjetëra përgjigje duke konfirmuar komentin e sipërpërmendur.