Lajme

Ndryshime në Qeveri, shkarkohet Ardi Veliu dhe Dallëndryshe Bici

Advertisements

Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise Belinda Balluku në përfundim të mbledhjes së qeverisë ka njoftuar se me vendimin e Keshillit te Ministrave është liruar nga detyra zv ministri i

Infrastrukturës Ardi Veliu dhe zvendësministrja Dallëndyshe Bici.

Advertisements

“Lirimi nga detyra i zv ministrit të Infrastrukturës Ardi Veliu dhe lirimi nga detyra i zv ministres së Mbrojtjes Dallëndyshe Bici. Do kenë detyra të reja në vijim”-tha Balluku.

Advertisements

Related Articles

Back to top button