ADS
HomeRozeNjë djalë me aftësi të kufízuara pjesë e PërPuthen? (VIDEO)

Një djalë me aftësi të kufízuara pjesë e PërPuthen? (VIDEO)

rjoni, 33-vjecari nga Pogradeci, ka kryer studimet e larta ne degën e mjékésisë dhe ka punuar për disa vite si ínfermíer ne spítalin e Pogradecit.

Një aksídent fàtal i ndodhur ne vitin 2016, ku mikja e tij po drejtojnë automjetin, çòi hùmbjen e këmbeve për te ecur serish Erjoni.

Erjoni gjate edicioneve shfaqet si një person mjaft modest, i cili e ka pranuar tashme faktin qe është përfundimisht ne një karrige me rrota dhe shprehet se kjo mangësi nuk e péngon me qe ai te vazhdoje ta jetoje jetën ashtu siç ai dëshiron.

Ai flet për pasionet e tij, madje edhe këndon LIVE ne studio, na rréfen gjithashtu edhe për eksperíencat me vajzat pas aksídentit, qe ishin te shumta dhe romantike.

Ne fund ai e mbyll duke i kërkuar stafit një foto ta ketë kujtim si fillimin e një etape te re jete pasi ne baze te komenteve te bëra nga opinionisti Konomi, aùtorja Olsa dhe moderatorja Bora, Erjoni me siguri do jete pjese e sezonit te ri te “PerPuthen”.

Must Read